عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بداقبالی میلان در بازگشت به اروپا| زلاتان نیامده، مصدوم شد!

  • کد خبر: ۸۰۷۵۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
بداقبالی میلان در بازگشت به اروپا| زلاتان نیامده، مصدوم شد!
زلاتان که امید اول آث میلان برای گلزنی مقابل لیورپول بود، حالا با مصدومیتی نابهنگام مواجه شده و احتمالا نمی‌تواند در برابر لیورپول به میدان برود.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعلام ۲ تن از خبرنگاران سرشناس حوزه فوتبال اروپا، مهاجم سوئدی میلانی‌ها بازی حساس تیمش مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا را به‌علت مصدومیت از دست داده است. به گزارش فابریتزیو رومانو و آنتونیو ویتیلو، خبرنگاران سرشناس حوزه فوتبال اروپا، زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان که به‌زودی چهل‌ساله می‌شود، دیدار حساس و مهم امشب میلانی‌ها مقابل لیورپول در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در فصل جدید را به‌دلیل مصدومیت از دست داده است. ابراهیموویچ که ۴ ماه به‌علت مصدومیت و انجام عمل جراحی روی زانوی پای آسیب‌دیده خود دور از میادین بود، بازگشت خود به میادین فوتبال را با گل‌زنی مقابل لاتزیو در ابتدای هفته جاری در لیگ سری‌آ ایتالیا جشن گرفت.

 

با‌وجود‌این فقط ۳ روز طول کشید تا زلاتان مجددا مصدوم شود. طبق این گزارش، زلاتان ابراهیموویچ در تمرینات دیروز میلان از ناحیه تاندون آشیل احساس ناراحتی کرد و به‌این‌ترتیب بازی امشب روسونری در خانه لیورپول در استادیوم آنفیلد را از دست می‌دهد. زلاتان ابراهیموویچ به‌زودی معاینه می‌شود تا زمان بهبودی کامل و میزان دقیق دوری این مهاجم سوئدی از میادین مسابقات مشخص و اعلام شود. مطمئنا این بدترین خبر برای هواداران روسونری است که در سال‌های اخیر موفقیتی نداشته‌اند و با هزار امید و آرزو به لیگ قهرمانان اروپا بازگشته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->